RETOURNEREN

Kan ik mijn bestelling retour sturen?

Is het product toch niet wat je ervan verwacht had? Of wil je toch liever iets anders uitzoeken? Dan kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Met uitzondering van op maat gemaakte artikelen en/of SALE artikelen, deze kunnen niet retour tenzij vooraf afgesproken! Tassen of producten die speciaal voor de klant gemaakt zijn kunnen niet retour gestuurd worden.

 

Plankendragers, MaJannekes, bretels en leren handgrepen mogen omgeruild worden voor een andere maat, je krijgt je geld gewoon terug gestort of er word een shop tegoed uitgeschreven (kosten voor het retourzenden zijn voor de koper, bij omruilen rekenen wij alleen de kosten voor het retourzenden, niet voor het opnieuw sturen van een product). Het product moet ongebruikt zijn en in de orginele verpakking worden teruggestuurd, kaartjes moeten eraan hangen. Stuur een mail naar info@majannaleather.nl en geef aan welk product je terug wilt sturen. Geef hierbij ook aan of je het wilt ruilen voor een ander product of liever je geld terug wilt ontvangen. Het adres voor retour sturen vindt u op onze contact pagina.

 

Na ontvangst van je retour maken wij het aankoopbedrag naar je over. De kosten voor het terugsturen moet je zelf betalen. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen ontstaan tijdens het retour sturen.

Ons retouradres is:

MaJanna Leather

Lepelaar 2

3362 JN Sliedrecht