• Gratis verzending vanaf €75!
  • Verzendmomenten: woensdag en vrijdag.

Hé! Mijn naam is Marianne en 7 jaar geleden ben ik gestart met MaJanna Leather. Van jongs af aan zit ik al achter de naaimachine om kleding etc. te maken. Het naaien met leer was een nieuwe ervaring. Het maken van tassen geeft veel voldoening, de tas wordt vaak nog lang gebruikt want leer is ontzettend duurzaam! Het ontwerpen en maken van verschillende modellen (schoudertas, shopper, wallets) maakt het werk uitdagend, ik vind het fijn om een item te maken dat iets van jouw persoonlijkheid uitstraalt. 

 

Afgelopen tijd zijn er ook hele leuke kinderproducten bijgekomen, in november 2019 ben ik voor de 1e keer oma geworden en in november 2020 voor de 2e keer! Daardoor kwamen we echt in "baby-sferen" en nu vind je ook een prachtige en handige leren baby verzorgingstas (luiertas), een leren kinderstoelzitje voor de Stokke kinderstoel, leren babyschoentjes en babyslofjes, en leren kinderbretels in de webshop. Ook vind je daar stylish omslagen van leer voor je planner A4 of A5, om je dagelijkse to do's wat mooier te maken ;)

 

Bijna al de producten worden gemaakt van restleer uit de Europese industrie of van Nederlandse leerproducenten. Er worden geen (grote) voorraden opgeslagen o.i.d. Heb ik ook geen ruimte voor: mijn werkkamer is 3 x 2,5 meter. ;) Voordeel is dat ik altijd wel een mooi leertje naar jouw wens kan vinden! Ik geef je ook altijd de garantie dat, mocht er iets aan het product zijn dat gemaakt kan worden, (wat vaak zo is, ook al een voordeel van handgemaakt), ik dat altijd kosteloos zal doen. 

 

Ons doel is om mooie, leren producten te maken die jouw leven op een stijlvolle manier verrijken! Ik zeg "ons" want in deze onderneming word ik bijgestaan door mijn dochters die (gevraagd en ongevraagd) advies geven, en waarvan m'n 2e dochter de website draaiende houd. 

Last note: de naam MaJanna Leather is ontstaan uit de namen van mijn dochters; Marissa, Jackella en Brianna. Leather is dan waar ik mee werk ;). 

 

Wij wensen je veel inspiratie en shop genoegen! 

 

Marianne / MaJanna Leather in words:

# Moeder van 5 kids, 3 dochters waarvan 2 getrouwd, 2 zoons

# Vrouw van...

# Oma van Merle en Luca 

# Sociale introvert; laat mij maar lekker thuis rommelen...

# Creatief, naast naaien met leer naai ik ook stoffen creaties en vind ik het heerlijk om op de bank te breien of te haken.